Verzekeringen

Informatie over verzekeringsadvies

 

Verzekeringsadvies nodig?

Bent u op zoek naar een ervaren en deskundige verzekeringsadviseur in Amsterdam of omgeving? Voor een eerlijk, onderbouwd en goed advies zijn wij de experts binnen ons vakgebied. Als verzekeringsadviseur verplaatsen wij ons goed in onze klanten, om van daaruit uw vraagbehoefte en de te verzekeren risico’s goed af te wegen. U wilt toch ook niet te veel betalen voor risico’s die u wellicht niet loopt?

Banner zorgverzekering

 
Verzekeringsadviseur Amsterdam en omstreken

Als verzekeringsadviseur in Amsterdam richten de verzekeringsexperts van Trifium zich op zowel de particuliere- als zakelijke markt. Wij kennen de verzekeringsmarkt en kijken altijd naar de best passende verzekering voor uw situatie. Dat vraagt om een persoonlijk  verzekeringsadvies door een verzekeringsadviseur die met u meedenkt, goed bereikbaar is en uw regio ook goed kent.  Daarbij zetten wij het belang van onze klanten voorop.  Of het nu gaat om persoonlijke bezittingen, uw gezondheid, uw bedrijf of zakelijke verzekeringen, bij ons krijgt u altijd een gedegen advies waar u mee verder kunt.

Verzekeringsadvies voor particulieren

Een goed verzekeringsadvies is heel belangrijk om te voorkomen dat u oververzekerd, of nog erger misschien onderverzekerd bent. Een verkeerde verzekering kan in de praktijk tot grote gevolgen leiden. In overleg met één van onze verzekeringsadviseurs kunnen wij alle financiële risico’s  doorlopen en beoordelen welke verzekeringen het beste bij uw situatie passen. Afhankelijk van uw persoonlijke wensen, kunt u minder of juist meer risico’s indekken. Op basis van een deskundige inventarisatie, brengen wij de risico’s in kaart en komen vervolgens met een aansluitend advies.

Verzekeringsadvies voor bedrijven

Ook voor kleine ondernemers en grote bedrijven is Trifium graag uw consultant en verzekeringsadviseur voor het nemen van zakelijke beslissingen. Als bedrijf loopt u de nodige risico’s die u natuurlijk zo goed mogelijk wilt afdekken. Wellicht heeft u diverse vraagstukken die u tegen het licht wil houden, om te beoordelen of u wel goed bent verzekerd tegen de financiële gevolgen van calamiteiten, personeel of voorzieningen. Wij fungeren dan ook graag als uw sparringpartner  om samen te kijken naar de beste oplossingen voor uw onderneming en bedrijvigheden.

Wilt u de volgende risico’s lopen?
  • Dat u wellicht te veel betaald voor uw huidige verzekeringen
  • Dat u duurder uit bent met diverse verzekeringen bij verschillende verzekeraars
  • Dat u en uw gezin of bedrijf onnodige risico’s lopen bij brand of inbraak
  • Dat u wellicht niet alle juiste preventiemaatregelen heeft genomen
  • Dat u voor enorme kosten kunt komen te staan als u niet goed verzekerd bent
  • Dat u mogelijk langdurig arbeidsongeschikt kunt raken
  • Dat u door alle bestaande verzekeringen niet weet welke u moet nemen

Daarom brengen wij weer overzicht, structuur en orde aan in de vaak onoverzichtelijkheid van verzekeringen voor uw woning, gezin, gezondheid of bedrijf. Daar wilt u toch ook een duidelijk beeld van hebben?


Genoeg redenen om vrijblijvend een afspraak te maken met één van de verzekeringsadviseurs van Trifium. Gezien onze jarenlange ervaring en hoge deskundigheid in financieel advies. weet u zeker dat u het straks goed geregeld heeft. Vraag vandaag nog een gratis verzekeringsadvies aan!

Verzekeringsadvies aanvragen

Bel ons op 020 - 67 22 109, of geef hier uw telefoonnummer op en wij bellen u zo snel mogelijk terug.